Konkurrence

 Konkurrencen er udløbet og
vinderne har fået direkte besked

Vi søger 8 eventyrere (4 venner fra Danmark og 4 venner fra Norge) til at teste et skræddersyet ophold på Endelave, Tunø og Samsø fra den 6. – 9. september 2021.

Fire heldige danskere og fire heldige nordmænd kan se frem til fire ekstraordinære dage med enestående oplevelser, god mad, fascinerende fortællinger og fuld fart over vandet. Verdens Mindste Krydstogt indleder jagten på otte personer, der skal med på den store testtur i starten af september.

Skræddersyet ophold på tre unikke øer
Verdens Mindste Krydstogt er en unik tur på fire dage, hvor oplevelserne og minderne står i kø.

I får de bedste kulturoplevelser i selskab med øboerne, der illustrerer øernes unikke historie. De bedste madoplevelser, som sammensættes af lokale råvarer og nydes i smukke omgivelser. De bedste historier om alt fra istid og vikingetid til den moderne nutid.

Og de bedste naturoplevelser til lands og til vands.

I løbet af de fire dage, krydstogtet varer, kommer I til både Endelave, Tunø og Samsø. Sejlturen mellem øerne foregår i en hurtiggående RIB-båd, der gør holdt flere gange undervejs, når der er noget spændende at se og høre om.

I kan bl.a. se frem til vilde kaniner og tangmiddag på Endelave, røg og bueskydning på Tunø, bindingsværksidyl og vikingesagn på Samsø.

Det endelige program offentliggøres i løbet af sommeren.   

Vind pladser til testturen
For at komme i betragtning, skal I indsende en kort ansøgning, hvor I kort beskriver jer selv og fortæller, hvorfor det lige netop er jer, der skal med på testturen.

Konkurrencen løber fra 5. – 31. juli 2021. Vinderne udvælges den 9. august.

Efter turen skal I udfylde et evalueringsskema og efterfølgende stå til rådighed for eventuel uddybende evaluering.


Læs konkurrencebetingelserne.

Book
now
Book your cruise